Installera Norton Device Security på Mac

Norton-produkten har endast stöd för Mac OS X 10.7.5 (Lion) eller senare. Uppgradera operativsystemet på din Mac-dator till en version som stöds om du har OS X 10.6 eller tidigare.

För att installera Norton produktversion 8.x eller senare måste du ha Mac OS X 10.10.x eller senare.

NortonLifeLock rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v100803770
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 06/03/2020