Installera Norton Device Security på Mac

Om du vill hämta Norton Device Security för Mac kan du läsa Installera Norton Device Security.

Om du vill installera Norton Device Security på Mac måste du ha Mac OS X 10.10.x (Yosemite) eller senare. Om du vill ta reda på vilken version av operativsystemet Mac som är installerad på Mac-datorn klickar du på Apples menyikon i det övre vänstra hörnet och klickar sedan på Om den här datorn.

NortonLifeLock rekommenderar att du klickar på Norton-licensavtal och läser igenom produktens licensavtal innan du installerar Norton.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v100803770
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 05/11/2020