Uppdatera kreditkortsinformationen

1. Logga in på Norton från my.norton.com

Om du inte kommer ihåg lösenordet för ditt Norton-konto klickar du på Har du problem med inloggningen? och följer anvisningarna på skärmen för att återställa det.

2. Håll muspekaren över kontonamnet längst upp till höger och klicka på Inställningar för automatisk förnyelse.

3. På sidan Mina konton klickar du på Faktureringsinformation och anger den information du vill uppdatera.

4. Markera kryssrutan Jag är inte en robot och klicka sedan på Spara.

Meddelandet "Uppdateringen är klar" visas när du sparar ändringarna. En bekräftelse av ändringarna skickas även till den registrerade adressen.

Land/region står inte in listan när faktureringsinformationen ska redigeras

• Fältet land/region som står under Faktureringsinformation varierar beroende på vilket land som valts i Norton-kontot. Det väljs vanligtvis när kontot skapas.

Om fältet Land/region inte angavs, eller inte angavs korrekt i kontot ska du uppdatera adressfältet och ange rätt land/region.

Uppdatering av kreditkort

• Norton, liksom många andra e-handelsföretag, använder säkerhetsteknik som automatiskt uppdaterar kreditkortsinformation, exempelvis ändrat utgångsdatum, kontonummerändringar, stängning av konto, byte av kort mellan Visa och MasterCard och mer.

• Detta sker enligt en rutin och pingar informationen som lämnas av utfärdande bank vilken är associerad med kreditkortet enligt standardbranschpraxis.

Fördelar

• Minska onödiga nekanden av auktorisering.

• Minskar kostnader för manuell uppdatering av betalningsdata.

• Minskar onödiga kundinteraktioner och risker för att avbryta tjänsten.

• Minimerar personalkontakt med känsliga betalningsdata.