Norton-produkters kompatibilitet med Windows

Nortons produkter är utformade för att vara kompatibla med ett flertal plattformar. När ett nytt operativsystem släpps kan det dock uppstå kompatibilitetsproblem. På grund av detta är inte alla Norton-produkter certifierade för att köras med alla Windows-operativsystem.

Gå till Norton Update Center för att hämta den senaste versionen av Norton-produkterna.

Viktig information :

Säkerhetsprogramvaran i Norton-klienten får inte längre de nya produktuppdateringarna som kunder med stödda versioner av Windows (Windows 10, Windows 8 och Windows 7) får. Däremot kommer ditt Norton säkerhetsprogram att med LiveUpdate fortsätta ta emot de senaste malware-definitionerna, sårbarhetsuppdateringarna och kompatibilitetskorrigeringarna.

Webbläsartillägget Norton Password Manager stöds inte längre på operativsystemen Windows Vista och Windows XP. Mer information finns i Norton Underhållsläge för Windows XP och Windows Vista.

Produkt

Windows 10

(Windows 10 S är inte kompatibelt) ^

Windows 8

Windows 7

Windows Vista

Windows XP

Nya Norton 360 (endast tillgänglig för produkter som säljs på engelska, franska och tyska)

Ja^

Ja

Ja#

Nej

Nej

Norton Security

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton Security with Backup

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton 360 (aktuell version)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton 360 Version 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 Version 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 Version 6.0

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security (aktuell version)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2012

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

​Norton AntiVirus (aktuell version)

Ja

Ja

Ja#

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2012

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Password Manager

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Online Backup

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Family

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Secure VPN​

Ja

Ja

Ja

Nej

Nej

Norton Utilities Premium

Ja

Ja

Ja

Nej

Nej

Norton Utilities 16.0

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities 15.0

Nej

Nej

Ja

Ja

Ja

* Installera de senaste kompatibla uppdateringarna för Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 eller Windows 7 genom att starta Norton-produkten och köra LiveUpdate tills det inte finns fler tillgängliga uppdateringar. För Norton Utilities kör du Smart Update.

Windows XP Service Pack 3

††Windows Vista Service Pack 1 eller senare

#Windows 7 med Service Pack 1 eller senare

^Nya Norton 360 är kompatibelt med Windows 10 S och erbjuder Norton Security Universal Windows Platform-appen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080410115446EN
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/08/2019