Skapa ett Norton Password Manager-molnvalv

I Norton Password Manager kan du skapa ett molnvalv där du sparar dina Norton Password Manager-uppgifter. Du kan skapa ett molnvalv för varje Norton-konto. Du kan inte skapa något nytt lokalt valv. Du kan emellertid flytta befintliga uppgifter i det lokala valvet till molnvalvet när du uppgraderar till en nyare version av Norton-produkten. När du flyttar Norton Password Manager-uppgifter från ett lokalt valv till ett molnvalv kan du inte komma åt uppgifterna i det lokala valvet. Med ett molnvalv kan du enkelt använda Norton Password Manager-uppgifter när du befinner dig på resande fot.

Du kan öppna Norton Password ManagerPassword Manager-molnvalvet från vilken internetansluten dator som helst.

Skapa molnvalv från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

4. I fönstret Välkommen till Norton klicka på Skapa ett konto.

5. På fliken Skapa ett konto fyll i uppgifterna och klicka på Skapa konto.

6. I fönstret Inget valv upptäckt klickar du på Skapa valv.

7. I fönstret Skapa valv anger du lösenord och klickar på Nästa.

Lösenordet måste uppfylla alla nämnda villkor för att godkännas.

8. Ange ditt lösenord igen och klicka på Nästa.

9. Ange en ledtråd som påminner dig om lösenordet och klicka sedan på Skapa valv.

10. I fönstret Konfiguration slutförd klicka på Gå till valv.

Skapa molnvalv från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. I fönstret Komma igång klickar du på Logga In.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på länken Registrera dig nu. för att skapa ett nytt Norton-konto.

4. Skriv ditt lösenord i rutan Valv-lösenord i fönstret Skapa nytt valv: Valvlösenord och klicka sedan på Nästa.

5. I fönstret Skapa nytt valv: bekräfta lösenordet skriver du lösenordet igen för att bekräfta och klickar på Nästa.

6. Skriv en ledtråd för lösenordet i rutan Skapa nytt valv: lösenordsledtråd och klicka på Nästa.

Om du redan har en säkerhetskopia av dina Password Manager-data klickar du på Importera och väljer den säkerhetskopierade filen som ska slås samman med det nya kontot.

7. Klicka på Slutför.

Skapa molnvalv i Android eller iOS

1. Logga in i appen Norton Password Manager.

2. Ange e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto i fönstret Logga in.

3. Tryck på Logga in och följ anvisningarna på skärmen.

Relaterade lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54500320
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/04/2019