Ändra lösenord för Norton Password Manager

Du bör ändra ditt Norton Password Manager-lösenord regelbundet för att förhindra obehörig åtkomst till din personliga information som är lagrad i Password Manager. Du kan ändra ditt lösenord via fliken Säkerhet i fönstret Inställningar i Norton Password Manager.

Du kan ange en lösenordsledtråd här om du inte tillhandahöll det när du konfigurerade Norton Password Manager.

Ändra lösenordet för Norton Password Manager från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Öppna valv i popupfönstret som visas.

4. Ange ditt lösenord i fönstret Öppna ditt valv och klicka på Öppna valv.

5. Klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på Valv.

6. I fönstret Norton Password Manager, klicka på för att starta sidan Inställningar.

7. På sidan Inställningar under Valvåtkomst klicka på Ändra valvlösenord.

8. I fönstret Ändra valvlösenord, följ anvisningarna på skärmen och klicka på Spara.

Ändra valvlösenord för Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet klickar du på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Klicka på ikonen Inställningar längst ner i fönstret Norton Password Manager.

4. Klicka på fliken Säkerhet.

5. Klicka på Ändra valvlösenord på raden Valvlösenord.

6. Skriv det aktuella lösenordet och det nya lösenordet i fönstret Ändra valvlösenord, och bekräfta det nya lösenordet.

7. Klicka på OK.

8. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610370
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/04/2019