Återställ Norton Password Manager

Du kan behöva återställa Password Manager i följande situationer:

• Om du råkat ut för ett datorfel.

• Du glömt ditt lösenord till Password Manager

Du kan återställa Password Manager genom att radera ditt Password Manager-valv. Sedan måste du återinföra alla data som har tagits bort. Om du tar bort valvet förlorar du alla Password Manager-data som lagrats, exempelvis inloggningsuppgifter, adresser, kort och anteckningar.

Återställ Norton Password Manager från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. På Norton Password Manager-inloggningsskärm klickar du på Logga in.

Om du skriver fel lösenord tre gånger i fönstret Lås upp ditt valv visas alternativet Behöver du ta bort ditt valv.

4. Klicka på klicka här intill Behöver du ta bort till valv.

Du omdirigeras till hemsida för Norton-kontot.

5. Ange e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto på sidan Logga in.

6. Klicka på Ja, ta bort mitt valv i fönstret Ta bort valv för att ta bort valv.

7. För att skapa ett nytt valv, läs Skapa ett Norton Password Manager-molnvalv

Återställ Norton Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Ange lösenordet till Password Manager i dialogrutan Valv stängt.

Om du skriver fel lösenord tre gånger visas alternativet Behöver du ta bort ditt valv.

4. Klicka på klicka här intill Behöver du ta bort till valv.

5. Klicka på Ja, ta bort mitt valv i fönstret Ta bort valv.

6. Klicka på Ja i dialogrutan Varning.

7. Ange lösenordet för ditt Norton-konto och klicka sedan på Logga in.

8. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

9. Skriv ditt lösenord i rutan Valv-lösenord i fönstret Skapa nytt valv: Valvlösenord och klicka sedan på Nästa.

10. I fönstret Skapa nytt valv: bekräfta lösenordet skriver du lösenordet igen för att bekräfta och klickar på Nästa.

11. Ange en ledtråd för lösenordet i rutan Skapa nytt valv: lösenordsledtråd och klicka sedan på Nästa.

12. Klicka på Slutför.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610354_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/05/2019