Mer information om tyst läge som aktiveras automatiskt

När du tittar på en film, spelar spel eller gör en presentation körs programmet i fullskärmsläge. Norton-produkten upptäcker att ett program körs i fullskärmsläge och aktiverar Tyst läge automatiskt. När Tyst läge är aktiverat undertrycker Norton-produkten de flesta varningarna och stoppar bakgrundsaktiviteterna. Endast de aktiviteter som handlar om att skydda datorn från virus och andra hot mot säkerheten kommer att köras. Minimala bakgrundsaktiviteter ser också till att datorn har hög prestanda. Aktiviteterna som stoppats körs när du avslutar aktiviteten som kördes i fullskärmsläge.

Norton-produkten identifierar ett aktivt program i helskärmsläge och aktiverar tyst läge. När Tyst läge är aktiverat, undertrycker Norton-produkten varningar och meddelanden och stoppar bakgrundsaktiviteter för att inte störa Tyst läge-alternativ som Fullskärmsupptäckt.