Hantera Inställningar för tyst läge

När du utför viktiga uppgifter, ser på film, eller spelar spel i fullskärmsläge kan du konfigurera Norton till att sluta skicka varningsmeddelanden och avbryta bakgrundsuppgifter som gör prestationen långsammare.

Konfigurera Norton till att avbryta varningar och bakgrundsuppgifter.

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Administrationsinställningar i fönstret Inställningar.

4. Under Tyst läge Inställning, i raden Tyst läge, aktivera on Tyst läge, klicka på Tillämpa, och välj sedan den tidsperiod som du vill stoppa meddelanden och bakgrundsuppgifter.

5. Under Tyst läge Inställning, i raden Fullskärmsupptäckt flytta reglaget till för att undertrycka Norton-varningar och bakgrundsuppgifter när du använder fullskärmsapplikationer. Norton startar om meddelanden och bakgrundsuppgifter automatiskt när du är klar.

6. Under Tyst läge-inställningar, under Tyst läge för upptäckt av gör följande:

• I raden IMAPI 2.0-skivbränning flytta reglaget till för att automatiskt undertrycka bakgrundsuppgift och förbättra prestanda när you bränner disks. Norton visar fortfarande meddelanden medan du bränner diskar och startar om bakgrundsuppgifter när du är klar.

• I raden Användarspecificerat program klicka på Konfigurera för att lägga till minnesintensiva program som du vill köra i tyst läge. När du använder dessa program stoppar Norton bakgrundsuppgifter som kan sakta ner funktionen och startar om dem när du är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15462179
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/07/2019