Starta Norton-produkten

När du har installerat Norton-produkten kan du behöva öppna den för att kontrollera dess säkerhetsstatus eller för att utföra en uppgift. Du kan öppna en Norton-produkt på något av följande sätt.

• Öppna via ikonen i aktivitetsfältet

• Öppna via Start-menyn i Windows

Öppna Norton-produkten via ikonen i aktivitetsfältet

• Om Norton-produkten körs på datorn visas en ikon i aktivitetsfältet i Windows. Om ikonen inte visas kan den vara dold. Du måste klicka på pilknappen för att visa de dolda ikonerna i aktivitetsfältet.

Öppna Norton-produkten via Start-menyn i Windows

1. Gör något av följande, beroende på vilken version av Windows du har:

• För Windows 8.1/10: Klicka på Sök och skriv sedan "Norton" i rutan Sök i Windows. Klicka på Norton Security-skrivbordsapp.

• Windows 7 och Vista: Klicka på Start-knappen och sedan på Alla program.

• Windows XP: Klicka på Start > Alla program.

2. Klicka på Norton-produktens mapp och klicka sedan på produktikonen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v73845050
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019