Är min dator skyddad?

Kontrollera Norton Device Security-produktens status

Kontrollera säkerhetsstatusen för Norton-produkten för att se om Norton Device Security-produkten skyddar din dator. Öppna Norton-produkten för att se om säkerhetsstatusen visar Säker eller Skyddad.

Kontrollera också prenumerationsstatusen för att vara säker på att prenumerationen gäller och inte löper ut snart. Om du ser Aktivera nu intill prenumerationsstatusen är din produkt inte aktiverad. Läs Aktivera eller förnya Norton-prenumerationen.

Kontrollera att Du är skyddad visas på produktskärmen.

Bilderna av produktgränssnittet som visas här avser den aktuella versionen av Norton-produkterna. Gå till Norton Update Center om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har.

Vad händer om Norton Device Security-produktens status inte är Säker eller Skyddad?

Om Norton-produktens status inte är grön eller inte visar Säker eller Skyddad, kanske du ser en varning som kort beskriver problemet och en Åtgärda nu-knapp. I de flesta fall löses problemet automatiskt när du klickar på Åtgärda nu.

Om problemet kvarstår rekommenderar vi att du avinstallerar och installerar om Norton-produkten.

Behöver du mer hjälp?

Jag behöver hjälp med att starta eller öppna Norton Device Security-produkten

Starta produkten genom att dubbelklicka på Norton-produktens ikon på skrivbordet. Du kan även öppna Norton-produkten via Windows systemfält eller Start-menyn i Windows. Läs Starta Norton-produkten om du behöver hjälp.

Jag hittar inte Norton-produkten på min dator

Om du inte hittar Norton-produkten på datorn så kanske du måste ladda ner och installera den. Ladda ner Norton-produkten.

Jag tror att min dator är smittad

Om du tror datorn är smittad, även efter att du kört en sökning med Norton Device Security-produkten, rekommenderar vi att du kör en sökning med vårt kostnadsfria verktyg Norton Power Eraser. Läs Tacken på att datorn kan vara smittad för mer information.

Min prenumerationsstatus visar felaktigt antal dagar

Om meddelandet ”Din testversion har upphört att gälla. Du bör aktivera den nu” visas, aktiverar du produkten på nytt. Om problemet kvarstår efter aktiveringen startar du om datorn.

Läs Åtgärda felaktigt antal prenumerationsdagar som visas i din Norton-produkt om felaktigt antal prenumerationsdagar för Norton-produkten visas, eller om du tror att du gått miste om dagar från din tidigare prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71537759