Du hittar mer information om avgiften för Nortons automatiska förnyelse i ditt kreditkortsutdrag.

Automatisk förnyelse säkerställer Norton-skydd mot virus och andra hot utan avbrott för dina enheter och data. Den förlänger automatiskt din prenumeration på Norton-produkten ytterligare ett år när den löper ut.

Om du ser en "Norton årlig förnyelse"-avgift på ditt kort, måste du ha registrerat dig för automatisk förnyelse under ett tidigare köp hos oss.

Du erbjuds ett alternativ för registrering av automatisk förnyelse när du köper eller förnyar Norton-produkter från Norton Online Store. När du har registrerat dig för automatisk förnyelse faktureras du en gång om året så länge du är kvar i programmet. Vi skickar en avisering via e-post före fakturering och innan vi debiterar dig så att du känner till avgiften.

Om du vill välja bort Nortons automatiska förnyelse kan du göra det när som helst. Logga in på ditt konto och gå till fliken Mina prenumerationer.

Om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning ska du kontaktaKundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v58152595
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 25/06/2020