Återställ lösenordet för ditt Norton-konto

Med Norton kan du ställa in ett nytt lösenord för Norton-kontot om du förlorar eller glömmer bort lösenordet.

Om du får ett meddelande om att lösenordet till Norton-kontot har ändrats men du inte har godkänt ändringen, ska du omedelbart återställa lösenordet och kontakta Norton-support.

Återställ ditt lösenord

1. Öppna webbläsaren och gå till sidan Har du glömt lösenordet?.

2. I Har du problem med inloggningen?på sidan anger du din e-postadress. Se till att ange samma e-postadress som du använde när du handlade Norton-produkten eller när du skapade kontot.

3. Klicka på Fortsätt.

Norton skickar anvisningarna om hur du återställer lösenordet till din e-postadress.

Om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter kan du titta i skräppostmappen. Om inget konto är knutet till e-postadressen skickas inget återställningsmeddelande. E-postmeddelanden om lösenordsåterställning från Norton har följande uppgifter:

• Från : norton@nortonlifelock.com eller nortonaccount@norton.com.

• Ämne : Återställ Norton-lösenordet

Om du inte hittar e-postmeddelandet kan du ha använt en annan e-postadress för att skapa Norton-kontot. Om e-postkontot inte är aktivt måste du skapa ett nytt Norton-konto eller kontakta Kundtjänst och support.

4. Öppna e-postmeddelandet och klicka på knappen Återställ kontot.

Om e-postkontot inte är aktivt kontaktar du oss på Kundtjänst och support.

5. Skriv ett nytt lösenord för Norton-kontot.

6. Klicka på Uppdatera lösenord.

7. Klicka på Fortsätt för att få åtkomst till Norton-kontot.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v55260946
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 25/05/2020