Återställ NortonLifeLock-kontot

Om du inte kommer ihåg användarnamnet eller lösenordet kan du hämta det och ställa in ett nytt lösenord för kontot.

Om du inte har åtkomst till din gamla e-post eller om du inte har fått e-postmeddelandet för återställning av lösenord kan du kontakta Kundtjänst och support för hjälp.

Hämta användarnamnet som du använder för att logga in

1. Öppna webbläsaren och gå till sidan logga in.

2. Klicka på Glömt ditt användarnamn? -länken.

3. Ange din e-postadress. Se till att ange samma e-postadress som du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot.

4. Klicka på Fortsätt.

5. Öppna e-postmeddelandet som du fick för att ta reda på användarnamnet.

Återställ lösenordet för kontot

1. Öppna webbläsaren och gå till sidan Har du glömt lösenordet?.

2. Ange din e-postadress. Se till att ange samma e-postadress som du använde när du gjorde köpet eller när du skapade kontot.

3. Klicka på Fortsätt.

NortonLifeLock skickar anvisningarna om hur du återställer lösenordet till din e-postadress.

Om du inte får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning inom några minuter kan du titta i skräppostmappen. Om inget konto är knutet till e-postadressen skickas inget återställningsmeddelande. E-postmeddelanden om lösenordsåterställning från NortonLifeLock har följande uppgifter:

• Från : no-reply@nortonlifelock.com

• Ämne : Har du problem med att logga in på NortonLifeLock-kontot?

4. Öppna e-postmeddelandet och klicka på knappen Återställ kontot.

Om e-postkontot inte är aktivt kontaktar du oss på Kundtjänst och support.

5. Ange ett nytt lösenord för kontot.

6. Klicka på Uppdatera lösenord.

7. Klicka på Fortsätt för att få åtkomst till ditt konto.