Installera Norton-produkten från tjänsteleverantören

Vissa Norton-produkter som kommer från en tjänsteleverantör kan installeras på mer på en dator i taget. Du kan också köpa ytterligare licenser vid behov eller överföra en licens från en dator till en annan.

Ladda ner och installera Norton-produkten via tjänsteleverantörens webbplats

1. Logga in till din tjänsteleverantörs webbplats och gå till platsen där du först laddade ner och installerade Norton-produkten.

2. Ladda ner och installera Norton-produkten på en ny dator.

3. I huvudfönstret, klicka på Aktivera, eller Registrera dig nu.

I de flesta fall aktiveras din Norton-produkt automatiskt. Introduktionsupplevelsen varierar beroende på vilken tjänsteleverantör du använder.

4. Klicka på Nästa.

5. Om du ser en uppmaning i fältet Min tjänste-PIN anger du den PIN-kod som du fick från din tjänsteleverantör. Observera att för de flesta aktuella aktiveringsflöden sker PIN-aktiveringen automatiskt och du uppmanas inte att ange PIN-koden manuellt.

6. Om du ser en prompt matar du in ett namn på datorn.

7. Klicka på Aktivera. Om du har en licens tillgänglig är produkten aktiverad.

Överför din licens

Om du har installerat produkten på en enhet som du inte längre använder kan du kanske överföra licensen till en annan enhet.

Följ anvisningarna på skärmen för att överföra din licens.

Ladda ner och installera Norton-produkten från ditt Norton-konto

1. Logga in på tjänsteleverantörens webbplats eller leta reda på det e-postmeddelande som skickades när du påbörjade din Norton-prenumeration.

2. Logga in på ditt konto.

Om du inte har ett Norton-konto måste du gå till din tjänsteleverantörs webbplats för att ladda ner Norton-produkten och skapa ett Norton-konto.

3. Klicka på Godkänn och ladda ner för att installera en Norton-produkt på samma enhet. Klicka på Skicka en nedladdningslänk och ange en e-postadress för att installera produkten på en annan enhet.

I de flesta fall aktiveras produkten automatiskt när du klickar på Godkänn och ladda ner. I vissa fall uppmanas du att ange en PIN-kod. Detta sker när du registrerar din Norton-produkt för första gången. Klicka på Jag har en PIN-kod och ange den PIN-kod du fått från din tjänsteleverantör och klicka på >.

4. Klicka på Spara eller Spara fil.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

• För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.

Följ anvisningarna på skärmen.

Uppgradera till den senaste versionen av Norton-produkten

STEG 1

Kontrollera Norton-produktens version

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. Klicka på Hjälp i huvudfönstret.

3. Klicka på Om under Allmän information i fönstret Hjälpcenter

4. Versionen visas intill Version i formatet 22.xx.x.xxx.

Om versionen på din dator är tidigare än 22.10.x.x ska du köra LiveUpdate för att uppdatera till den senaste versionen. Du kan behöva köra LiveUpdate flera gånger för att få den senaste versionen.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och klicka sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet ”Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna”.

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52746884
Operativsystem: Mac;Windows