Hitta Norton-kontot

Om du är en Norton-prenumerant har du troligtvis ett Norton-konto.

Du skapar ett konto när du handlar på Norton Online Store, installerar din Norton-produkt eller registrerar dig för Norton Family, Norton Password Manager eller Norton Online Backup.

Om du är en Norton Small Business-användare, är det bara ägaren av kontot som kan hantera prenumerationen.

Välj något av följande för att hitta kontot för köpet:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v52561960
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 14/03/2019