Uppdatera dina personuppgifter på ditt Norton-konto.

På ditt Norton-konto kan du hantera all personlig information, faktureringsinformation och e-postinställningar på ditt konto. Om du har glömt lösenordet eller har problem med att få meddelandet för lösenordsåterställning via e-post kan du läsa Återställ ditt Norton-konto.

Uppdatera din e-postadress, ditt lösenord eller andra personuppgifter

Om du skapade kontot med en e-postadress som du för tillfället inte har åtkomst till eller inte kan använda för att logga in på kontot kan du kontakta Kundtjänst och support så hjälper vi dig gärna.

1. Logga in på ditt konto.
  2. På fliken Kontoinställningar klickar du på Redigera-ikonen intill den information som du vill uppdatera.
  3. Du kan också välja dina e-postinställningar.
    • Välj Specialerbjudanden under Kampanjer.
    • Under Produktinformation väljer du Obligatoriska meddelanden, Produktfunktioner och påminnelser och Nyhetsbrev.
  4. När du är klar sparar du dina uppdateringar.

Uppdatera eller lägg till kortuppgifterna

1. Logga in på ditt konto.
  2. På fliken Faktureringsinformation, om du vill uppdatera en befintlig betalningsmetod, klickar du på Redigera-ikonen och skriver in den information som du vill uppdatera och klickar på Spara.
  3. Om du vill lägga till faktureringsinformation väljer du land/region och betalningsmetod och sparar sedan faktureringsinformationen.

För Japan, Korea, Kina, Hongkong och Taiwan:

Om ditt beställningsnummer börjar på APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller om du har Norton 360 Standard Plus, följ stegen ovan för att ändra dina kontouppgifter.

Om ditt beställningsnummer börjar med SY eller NS, gå till länken nedan för att ändra dina kontouppgifter. Du behöver det ”ursprungliga beställningsnumret” och den e-postadress eller det telefonnummer som användes för beställningen.
* Det ursprungliga beställningsnumret finns i det e-postmeddelande som vi skickade när du genomförde ditt första köp.

Japan Korea Kina Hong Kong Taiwan

Om du har problem med att uppdatera eller lägga till faktureringsinformationen kan du kontakta Kundtjänst och support.

Om du vill ta bort din faktureringsinformation måste du inaktivera den automatiska prenumerationsförnyelsen innan du tar bort kortet. Läs Avbryt prenumerationen med automatisk förnyelse.

Uppdatera LifeLock-medlemsuppgifterna

Välj en av följande för att uppdatera dina LifeLock-medlemsuppgifter:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac;Windows