Läs mer om den automatiska uppdateringen för ditt NortonLifeLock-skydd

Vi är glada att kunna erbjuda dig några ytterligare funktioner och fördelar i ditt enhetsskydd, till samma pris. Våra förnyelsepriser kan alltid komma att ändras, men i så fall skickar vi ett meddelande i förväg. Om du är berättigad till en automatisk uppdatering får du en avisering om uppdateringen till de senaste Norton LifeLock-skyddsplanerna, såsom Norton 360 eller Norton AntiVirus Plus.

Om du har fått ett uppdateringsmeddelande men inte ännu fått uppdateringen, så kommer den snart.

När uppdateringen sker kanske du märker av en ny design och ytterligare funktioner när du öppnar programmet. Uppdateringen till det senaste Norton LifeLock-skyddet ger dig en förbättrad upplevelse och funktioner som tillägg till dina befintliga funktioner.

Ingen kan förhindra all internetbrottslighet.

1 Kräver att enheten omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v134611111
Operativsystem: Windows, mac
Senast ändrat: 24/08/2020