Åtgärda dubbelfakturering om du av misstag köpt mer än en Norton-prenumeration

Problemet uppstår om du av misstag har köpt Norton-produkten flera gånger, eller om Norton-prenumerationen förnyades automatiskt samtidigt som du köpte Norton-produkten någon annanstans.

Om du har flera aktiva Norton-prenumerationer samtidigt, kan du dela en av dem med vänner eller familj, eller kontakta Norton-support för att få hjälp.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v117954944_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 18/07/2018