Aktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst

Du registreras för den automatiska förnyelsetjänsten när du köper Norton via Norton Online Store, eller när du konfigurerar Norton första gången efter att ha köpt produkten från en återförsäljare eller via en Symantec-anknuten fristående webbplats. Du kan också aktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst genom att logga in på ditt Norton-konto eller kontakta Norton-supporten.

Verifiera och aktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst

1. Logga in på ditt Norton-konto och verifiera att Nortons automatiska förnyelsetjänst är aktiverad.

2. Om reglaget på fliken Min prenumeration bredvid Norton-produkten som du vill aktivera är i läget så är automatisk förnyelse aktiverad för produkten.

Om inte, flytta reglaget till . Klicka på Godkänn och Fortsätt. Verifiera ditt betalningssätt och klicka på Aktivera automatisk förnyelse.

Din Norton-produkt förnyas automatiskt under nästa faktureringscykel.

Du måste fylla i din faktureringsinformation för att aktivera Nortons automatiska förnyelsetjänst.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem:
Senast ändrat: 19/03/2019