Aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse

Du har en prenumeration med automatisk förnyelse när du köper den från Norton.com, eller när du konfigurerar produkten eller tjänsten första gången efter att du har köpt den från en återförsäljningsbutik eller en tredjepartswebbplats som tillhör ett närstående företag till Norton. Du kan även aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse genom att logga in på ditt konto eller kontakta support.

Om du kommer från Kina, Hongkong, Japan, Korea eller Taiwan ska du besöka din Norton-butik för att uppdatera kontouppgifterna. Om beställningsnumret börjar med NP eller AP följer du stegen nedan.

Verifiera och aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse

1. Logga in på kontot för att verifiera om prenumerationsförnyelse har aktiverats.

2. På fliken Mina prenumerationer, bredvid produkten eller tjänsten för vilken du vill aktivera prenumerationsförnyelse, klickar du på Aktivera prenumerationsförnyelse.

Produkten eller tjänsten förnyas automatiskt under nästa faktureringscykel.

Du måste fylla i dina faktureringsuppgifter för att aktivera automatisk förnyelse av prenumerationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Senast ändrat: 09/03/2022