Aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse

Du har en prenumeration med automatisk förnyelse när du köper den från Norton.com, eller när du konfigurerar produkten eller tjänsten första gången efter att du har köpt den från en återförsäljningsbutik eller en tredjepartswebbplats som tillhör ett närstående företag till Norton. Du kan även aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse genom att logga in på ditt konto eller kontakta support.

För Kina, Japan, Korea, Hongkong och Taiwan, besök Norton Store för att aktivera automatisk förnyelse.

Verifiera och aktivera prenumerationen med automatisk förnyelse

1. Logga in på ditt konto och verifiera att prenumerationsförnyelse är aktiverad.

2. På fliken Mina prenumerationer, bredvid produkten eller tjänsten för vilken du vill aktivera prenumerationsförnyelse, klickar du på Aktivera prenumerationsförnyelse.

Produkten eller tjänsten förnyas automatiskt under nästa faktureringscykel.

Du måste fylla i dina faktureringsuppgifter för att aktivera automatisk förnyelse av prenumerationen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v113802545
Operativsystem: windows,mac,android,ios
Senast ändrat: 01/11/2021