Ett felaktigt prenumerationsdatum visas i Norton

Det kan finnas flera orsaker till att Norton-produkten visar ett felaktigt antal prenumerationsdagar. Några vanliga scenarier anges nedan. Välj den lösning som bäst beskriver din situation.

Om du inte har köpt en förnyelse eller en uppgradering från meddelandet om giltighetstid upphör läggs inte dagarna från den gamla prenumerationen till i den nya prenumerationen. För mer hjälp, kontakta Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 30/10/2019