Säga upp prenumerationen med automatiskt förnyelse

Om du vill säga upp prenumerationen ska du logga in på Norton-kontot och gå till fliken Mina prenumerationer för att hantera förnyelseinställningarna. Du kan också prata med vårt Supportteam.

Om du väljer att avbryta automatisk förnyelse av ditt nuvarande skydd måste du förnya prenumerationen manuellt innan den löper ut, annars riskerar du att förlora skyddet.

Om du redan har debiterats och vill ha en återbetalning ska du kontakta Kundtjänst och support.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 09/07/2020