Optimera säkerhetskopiering till säker molnbaserad lagring

Med Nortons säkra molnbaserade lagring kan du säkerhetskopiera filer till en säker server som du har åtkomst till via internet.

För att säkerhetskopiering på internet måste du ange Obegränsat i alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar.

För mer information, gå till Definiera internetanvändning för din Norton-produkt

Om du väljer säker molnbaserad lagring som plats för din säkerhetskopia kanske du vill optimera inställningarna för säkerhetskopian:

• Öka hastigheten på säkerhetskopieringen

Tiden det tar att säkerhetskopiera till säker molnbaserad lagring beror på hastigheten för internetanslutningen. Om du har många filer att säkerhetskopiera, kan den första säkerhetskopian ta flera timmar eller till och med dagar.

Du kan konfigurera Norton-säkerhetskopior för att maximera hastigheten för kopieringen till säker molnbaserad lagring. Om säkerhetskopieringarna fortfarande är långsamma på grund av hastigheten i din internetanslutning, kan du välja en annan plats för säkerhetskopian, t.ex. en extern enhet.

• Öka kapaciteten på lagringsutrymmet

Norton erbjuder tillräckligt med molnbaserad lagring för att hantera det flesta av dina säkerhetskopieringsbehov. Om du behöver säkerhetskopia stora filer eller enheter, kan du köpa mer molnbaserad lagring. Eller också kan du säkerhetskopiera stora filer till en annan plats, t ex en extern enhet.

Optimera hastigheten för säkerhetskopiering till molnbaserad lagring

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopia i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Säkerhetskopior.

3. Välj Säker kopiering i molnet på fliken Var och flytta sedan reglaget för Bandbreddsbegränsning till Snabbast (rekommenderas).

4. Klicka på Spara inställningar.

Video: Så här aktiverar du säkerhetskopiering på internet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8553610
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/06/2019