Köpa mer molnbaserat lagringsutrymme

Ett säkert utrymme för molnbaserad lagring ingår i din produktprenumeration på Norton. När Norton-produkten utför en molnbaserad säkerhetskopiering beräknar den hur mycket utrymme som behövs för säkerhetskopieringen. Du får ett meddelande från Norton-produkten om det inte finns tillräckligt med utrymme för säkerhetskopian i den molnbaserade lagringen, och du erbjuds att köpa mer utrymme.

Du behöver inte vänta tills din Norton-produkt berättar att du behöver mer lagringsutrymme för moln. Du kan köpa mer utrymme när som helst.

Det är inte möjligt att köpa ytterligare internetlagring för Norton 360-planer. För Norton 360-planer måste du uppgradera till nästa högre prenumeration. Kontakta Kundtjänst och support för mer information.

Du måste vara ansluten till internet för att kunna köpa mer molnbaserat lagringsutrymme.

NortonLifeLock tillhandahåller 25 GB molnbaserad lagring för varje Norton-produktnyckel. Du kan dela det molnbaserade lagringsutrymmet som är allokerat till dig mellan dina datorer med hjälp av Norton-kontot. Om du till exempel har två datorer där Norton-produkten är installerad och de är registrerade på samma Norton-konto. Du kan då dela lagringsutrymmet mellan datorerna. Anta att du använder 10 GB molnbaserat lagringsutrymme till den första datorn. När du aktiverar molnbaserad lagring för den andra datorn med samma Norton-konto, kan den datorn använda det återstående lagringsutrymmet på 15 GB.

Det molnbaserade lagringsutrymmet varierar beroende på vilken produkt du använder.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958560
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 31/08/2020