Aktivera molnsäkerhetskopiering för att skydda dina bilder och viktiga filer.

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

Molnsäkerhetskopiering hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram, skadlig programvara eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Om din Norton-prenumeration inkluderar molnsäkerhetskopiering, får du molnbaserad lagring kostnadsfritt samt alternativet att köpa mer lagringsutrymme vid behov. I Norton kan du även spara säkerhetskopieringsfiler på din egen lokala enhet.

Innan du kör första säkerhetskopian måste du aktivera Norton-säkerhetskopiering.

För att använda molnsäkerhetskopiering måste du ange Obegränsat i alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar.

Mer information finns i Definiera internetanvändning för din Norton-produkt.

Aktivera Norton molnsäkerhetskopiering

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhetskopia och sedan på Konfigurera nu i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Aktivera utan kostnad på fliken Var.

4. Ange inloggningsuppgifter för Norton-kontot om de efterfrågas och klicka på Logga in.

5. Klicka på Spara inställningar och sedan på Spara.

Video: Så här aktiverar du säkerhetskopiering på internet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554_ns_backup_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 08/01/2019