Aktivera molnsäkerhetskopiering för att skydda dina bilder och viktiga filer

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Läs hur

Säkerhetskopiering hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram, skadlig programvara eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Om din Norton-prenumeration inkluderar Norton säkerhetskopiering, får du molnbaserad lagring kostnadsfritt samt alternativet att köpa mer lagringsutrymme vid behov. Du kan även spara säkerhetskopieringsfiler på din egen lokala lagringsenhet.

Innan du kör första säkerhetskopian måste du aktivera Norton-säkerhetskopiering.

För att använda molnsäkerhetskopiering måste du ange Obegränsat i alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar.

För mer information, gå till Definiera internetanvändning för din Norton-produkt.

Aktivera Norton molnsäkerhetskopiering

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhetskopia och sedan på Konfigurera nu i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Spara inställningar och sedan på Spara.

Video: Så här aktiverar du säkerhetskopiering på internet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/07/2019