Aktivera Norton Cloud Backup

Säkerhetskopiering hjälper dig att skydda dina uppgifter om du blir utsatt för utpressningsprogram, skadlig programvara eller om du får allvarliga problem med hårdvaran. Om din Norton-prenumeration inkluderar Norton säkerhetskopiering, får du molnbaserad lagring kostnadsfritt samt alternativet att köpa mer lagringsutrymme vid behov. Du kan även spara säkerhetskopieringsfiler på din egen lokala lagringsenhet.

Innan du kör första säkerhetskopieringen måste du aktivera Cloud Backup.

För att använda molnsäkerhetskopiering måste du ange Obegränsat i alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar.

För mer information, gå till Definiera internetanvändning för din Norton-produkt.

Aktivera Norton Cloud Backup

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopia i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Säkerhetskopior.

3. I fönstret Inställningar för säkerhetskopia klickar du på fliken Var.

4. Under Säker molnbaserad lagring klickar du på länken Aktivera utan kostnad.

5. När du ser en inloggningsuppmaning anger du e-postadress och lösenord för Norton-kontot och klickar på Logga in.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958554
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/07/2020