Återställ bilder, musik eller andra viktiga filer från Nortons säkerhetskopior

Du kan enkelt återställa din Norton-data om du blir offer för utpressningsprogram, annan skadlig programvara eller om du råkar ut för hårdvaruproblem som inte kan återställas. Du kan välja att återställa hela säkerhetskopior eller specifika filer i en säkerhetskopia. Du kan också bestämma var du vill återställa säkerhetskopierade filer.

Återställning sker enligt den konfigurerade säkerhetskopian. Om du återställer till en ny enhet kan du inte förvänta dig att Norton återställer dina filer enligt önskad mappstruktur på din gamla enhet.

Återställ Norton-säkerhetskopieringsfiler eller hela säkerhetskopior

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopiering i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Återställa filer.

3. Klicka på Visa alla under Återställ från i fönstret Återställ filer.

Klicka på en säkerhetskopia och klicka sedan på OK.

4. I fönstret Återställ filer under Filer klickar du på Bläddra bland filer och mappar.

Välj filerna du vill återställa och klicka på OK.

5. Klicka på Ursprunglig plats i fönstret Återställ filer under Återställ till.

Klicka på Ändra och följ anvisningarna om du inte vill återställa till den ursprungliga platsen.

6. Klicka på Återställ filer och därefter på Stäng.

Ladda ner filer från Cloud Backup

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Mitt Norton i rutan Cloud Backup klickar du på Se säkerhetskopior.

3. Välj den säkerhetskopia som innehåller filen du vill ladda ner.

4. Gå till filen du vill ladda ner.

Om du känner till filnamnet kan du använda sökfunktionen för att söka efter den aktuella filen.

Använd alternativet Filtrera för att filtrera bort bilder och dokument.

5. Flytta muspekaren över filnamnet och klicka på Ladda ner.

Video: Hur återställer jag mina filer från en säkerhetskopia?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6958542