Hitta säkerhetskopierade filer eller säkerhetskopior när jag försöker återställa dem från ett lokalt lagringsmedia med Norton.

Följ anvisningarna för att återställa filerna, beroende på säkerhetskopieringens mål.

• Om du vill återställa filer från en optisk disk använder du Nortons funktion för automatisk återställning.

• Om du vill återställa filer från en intern eller extern enhet använder du verktyget för flyttbar återställning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v59650017_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/06/2018