Så här inaktiverar eller aktiverar du Begränsning av nätverksanvändning

Du kan konfigurera principer som begränsar internetanvändningen för Norton. Du kan inaktivera Begränsning av nätverksanvändning om du inte vill begränsa Internetanvändningen för Norton-produkten.

Om du däremot tycker att Norton tar upp för mycket nätverksbandbredd kan du aktivera Begränsning av nätverksanvändning. Du kan sedan konfigurera principer som begränsar internetanvändningen för Norton. Norton-produkten ansluter till internet utifrån den princip du konfigurerar i fönstret Information om nätverkskostnader. Som standard är alternativet Information om nätverkskostnader aktiverat.

Så här inaktiverar eller aktiverar du Begränsning av nätverksanvändning

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

Om du har Norton AntiVirus klickar du på Nätverk.

4. Flytta reglaget På/Av på fliken Allmänna inställningar i raden Begränsning av nätverksanvändning till Av eller .

5. I fönstret Inställningar klickar du på Tillämpa och sedan på Stäng.