Ta bort en mobil enhet för att sluta ta emot aviseringar om Valvupplåsning utan lösenord

Med Norton Password Manager kan du ta bort en mobil enhet som får aviseringar om Valvupplåsning utan lösenord. När du har tagit bort den mobila enheten kommer du inte längre att kunna låsa upp Norton Password Manager-valvet med den enheten.

Att ta bort den mobila enheten från hantera enhet avinstallerar inte Norton Password Manager-mobilappen från den mobila enheten.

Ta bort en mobil enhet för att sluta ta emot aviseringar om Valvupplåsning utan lösenord

1. Öppna webbläsaren.

2. Klicka på ikonen för webbläsartillägget Norton Password Manager i det övre högra hörnet av fönstret.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. I webbläsartillägget för Norton Password Manager ska du klicka på Öppna webbprogrammet och sedan klicka på Inställningar.

6. På sidan Inställningar klickar du på Hantera enheter.

7. På sidan Hantera enheter klickar du på Ta bort enhet för den enhet som du vill ta bort från listan.

8. Klicka på Fortsätt för att ta bort enheten från listan och klicka på Klart.