Lägg till en mobil enhet för att ta emot meddelanden om Mobil upplåsning

Norton Password Manager låter dig lägga till en mobil enhet för att ta emot meddelanden om Mobil upplåsning. Du kan lägga till en mobil enhet med hjälp av Norton Password Manager-appen på både Android- och iOS-enheter.

Lägg till en mobil enhet för att ta emot meddelanden om Mobil upplåsning

1. Öppna Norton Password Manager-appen och logga in på valvet.

2. På skärmen Valv trycker du på menyikonen , och sedan på Inställningar.
  3. I fönstret Inställningar ska du trycka på Valv.

4. På skärmen Valv under Datorupplåsning trycker du på Lägg till den här enheten för att lägga till den mobila enheten.

Tryck på OK på bekräftelseskärmen.