Aktivera alternativet malwaresökning i Norton 360-appen på Android-enheten

Du kan konfigurera alternativet malwaresökning i Norton 360-appen som hjälper dig att söka igenom och ta bort appar som innehåller virus, spionprogram och andra hot på internet.

Aktivera malwaresökning

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. I det övre vänstra hörnet trycker du på menyikonen och sedan på Inställningar.
  3. I sökavsnittet, bredvid Sökning av systemmappar, flyttar du reglaget för att aktivera funktionen.

4. För att inkludera SD-kortet i sökningen flyttar du reglaget bredvid Genomsök SD-kort för att aktivera funktionen.

Genomsökning av SD-kortet kan ge längre söktid och göra enheten långsammare.