Meddelande: "Kunde inte köras eftersom ditt konto för säkerhetskopiering på internet underhålls"

Detta problem kan inträffa om du inte har uppdaterat till den senaste versionen av Norton-produkten.

Så här hittar du Nortons versionsnummer

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Hjälp högst upp till höger i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Om under Allmän information i fönstret Hjälpcenter

Notera versionsnumret. Det visas i formatet: 22.x.x.xx

Gör något av följande beroende på vilken produktversion du har:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v121026853_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 30/05/2019