Utöka Norton-skyddet till fler enheter

Beroende på medlemskapsplan kan du har möjlighet att installera Norton på ytterligare PC-, Mac- eller mobila enheter utan extra kostnad. Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med din prenumeration för att se om du kan använda Norton-skyddet på flera enheter.

Video: Så här laddar du ner och installerar säkerhet för digitala enheter på en annan enhet

Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen

1. Logga in på Norton.

2. Överst till höger på sidan klickar du på din profil och sedan på Mina prenumerationer.

3. Välj medlemskapsplan på fliken Min prenumeration.

Du kan se hur många licenser som är tillgängliga för installation under namnet på medlemskapsplanen.

Om du har ytterligare licenser tillgängliga kan du skydda fler enheter.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118869637
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 26/04/2020