Återbetalning för Norton

Norton-produkter (inklusive prenumerationer och automatiska förnyelser) kan återbetalas inom 60 dagar från inköpsdatumet. Leverans- och hanteringskostnader återbetalas ej, med undantag för vissa länder där återbetalning sker.

För undantag och mer information om returreglerna, läs Norton-returregler och uppsägningspolicy.

Besök hemsidan för Kundtjänst och support innan du begär en återbetalning för hjälp med vanliga frågor och problem.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100512172507EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 12/11/2019