Meddelande: "Du har använt hela ditt internetlagringsutrymme. Lägg till mer lagringsutrymme"

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Norton övervakar ditt lagringsutrymme för säkerhetskopiering och meddelar dig om du behöver mer utrymme. Ta bort en säkerhetskopia som inte längre behövs för att öka lagringsutrymmet.

Ta bort en säkerhetskopiering

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopia och klicka sedan på Säkerhetskopia.

3. Markera den säkerhetskopia som du vill ta bort på fliken Sammanfattning i listrutan Säkerhetskopiornas namn.

4. Klicka på Ta bort säkerhetskopia under Saker som du kan göra.

5. Välj Ta bort säkerhetskopia i fönstret Ta bort säkerhetskopia.

6. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

Om du får ett meddelande om att internetlagringsutrymmet är fullt kan du köpa ytterligare lagringsutrymme genom att följa dessa steg.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20100415165322EN
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019