Systemkrav för Norton Online Backup

Systemkrav

• Operativsystem

• Windows® 10 (32- och 64-bitars)

• Windows® 8/Windows® 8 Professional (32- och 64-bitars)

• Windows® 7 Starter/Home Premium/Ultimate/Professional (32- och 64-bitars)

• Mac OS X 10.6.x, 10.7.x och 10.8.x*

* Norton Online Backup stöder för närvarande inte Mac OS X 10.9.x eller senare.

Webbläsare

• Microsoft Internet Explorer®, version 6.0 eller senare (endast Windows)

• Mozilla® Firefox® (stöder den aktuella och de närmast tidigare huvudversionerna)

• Google Chrome™ (stöder den aktuella och de närmast tidigare huvudversionerna).

• Microsoft Edge®

• Safari 5 och 6 (endast OS X)