Åtgärda problem med att ladda ner Norton Device Security-produkten

Om du har problem med att ladda ner eller installera ett program kan det bero på ett par olika anledningar, men oroa dig inte, de är ofta lätta att åtgärda. Vi går igenom de vanligaste situationerna här:

Nedladdningen eller installationen startar inte eller slutförs inte

• Installationen av Norton Device Security börjar när du kör den nedladdade filen. För att hitta den nedladdade filen gör du något av följande beroende på vilken webbläsare du använder:

• För Windows: Tryck på tangenterna Ctrl + J för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.
    • För Mac: Tryck på Kommando + Option + L för att öppna nedladdningsfönstret i webbläsaren och dubbelklicka på filen som du laddade ner.
  • När du startar installationen, och om det inte dyker upp någon ruta, kan det hända att installationsfönstret är dolt bakom andra fönster. Du kan minimera alla öppna fönster för att se installationsprogrammet.
  • Om nedladdningen inte startar eller fortskrider föreslår vi att du laddar ner filen på nytt. För detaljerade anvisningar kan du läsa Ladda ner och installera Norton Device Security-produkten.
  • Om installationen inte slutförs eller om du inte kan öppna Norton Device Security föreslår vi att du laddar ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall. Läs Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

Andra installationsfel