Hantera säkerhetskopieringsfiler på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

När du har konfigurerat en säkerhetskopiering i Norton-produkten får du tillgång till Nortons diskenhet för säkerhetskopiering via Utforskaren. I Nortons diskenhet för säkerhetskopiering visas en lista över de platser som du har säkerhetskopierat till. Varje mål för säkerhetskopieringen omfattar de uppsättningar som platsen har konfigurerats för.

Med Nortons diskenhet för säkerhetskopiering kan du visa de filer som säkerhetskopierats. Du kan visa Nortons diskenhet för säkerhetskopiering när du har konfigurerat inställningarna för säkerhetskopiering.

Om du säkerhetskopierade till en mediaenhet, se till att enheten är på och ansluten till din dator. Du kan sedan se filerna i Nortons diskenhet för säkerhetskopiering.

Om du säkerhetskopierade filerna till säker molnbaserad lagring, måste du vara ansluten till internet. Du måste även vara inloggad på ditt konto för att visa filerna i Nortons diskenhet för säkerhetskopiering.

Du kan även förhandsvisa filer som du har säkerhetskopierat i Nortons diskenhet för säkerhetskopiering. Förhandsvisa filen genom att högerklicka på den i Nortons diskenhet för säkerhetskopiering och välj Förhandsgranskning från listrutan.

Om du vill se filerna i den molnbaserade säkerhetskopian måste du ställa in alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Brandväggsinställningar till Obegränsat.

Definiera internetanvändning på din Norton-produkt

Se säkerhetskopieringsfiler på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

1. Klicka på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering i Windows Explorer.

2. Markera platsen för säkerhetskopieringen och gå till den uppsättning som innehåller de säkerhetskopierade filerna.

Återställ en fil från en uppsättning på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

1. Klicka på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering i Windows Explorer.

2. Markera målet för säkerhetskopieringen och gå till den säkerhetskopieringsuppsättning som innehåller de säkerhetskopierade filerna.

3. Gör något av följande:

• Högerklicka på filerna som du vill återställa från uppsättningen och klicka på Återställ. Filerna återställs till sina ursprungsplatser där de befintliga filerna skrivs över.

• Högerklicka på filerna som du vill återställa från Nortons diskenhet för säkerhetskopiering och klicka sedan på Återställ till. Du kan välja om du vill återställa filerna till ursprungsplatsen eller till en ny plats.

Ta bort en fil från en säkerhetskopieringsuppsättning på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

1. Klicka på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering i Windows Explorer.

2. Markera målet för säkerhetskopieringen och gå till den säkerhetskopieringsuppsättning som innehåller de säkerhetskopierade filerna.

3. Gör något av följande:

• Högerklicka på filerna som du vill ta bort och klicka på Ta bort.

• Markera filen och klicka sedan på Radera.