Meddelande om avveckling av Norton Online Backup

Vi strävar efter att ge branschledande säkerhet och skydd för dina enheter och den information som finns på dem. Med jämna mellanrum utvärderar vi våra erbjudanden och funktioner för att säkerställa värdet för våra konsumenter och partners.

Som en följd utvärderingen upphör stöd för och tillgänglighet till Norton Online Backup från och med den 1 juli 2020.

Vi har en lösning för säkerhetskopiering i våra Norton 360-prenumerationer. Du kan säkerhetskopiera dina data med hjälp av funktionen Cloud Backup i Norton 360. Observera att funktionen Cloud Backup endast är tillgänglig på Windows (förutom Windows 10 i S-läge, Windows som körs på ARM-processor).