Jag vill ladda ner min Norton Small Business-produkt

Norton Small Business erbjuder en säkerhetsprodukt för flera plattformar för att skydda dina enheter. Följ anvisningarna om att ladda ner och installera den senaste versionen av Norton Security som erbjuds av Norton Small Business på din dator. Om du inte är ägare till Norton Small Business-kontot går du till Download and Install on user's device.

Ett Norton-konto skapas automatiskt när du köper något från Norton Online Store. Om produkten inte har registrerats på ditt konto går du till Download and Install an unregistered Norton Small Business.

Om du redan har aktiverat din produkt går du till Download and Install a registered Norton Small Business.

Ladda ner och installera en oregistrerad Norton Small Business

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Kontrollera att produkten som visas i fönstret Installera på den här enheten är den du vill installera, och klicka på Godkänn och ladda ned.

Om du vill installera en ny produkt som inte visas i fönstret klickar du på Ange en produktnyckel och anger sedan produktnyckeln eller PIN-koden för att starta nedladdningen.

4. Gör något av följande beroende vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn, och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

5. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

6. Norton-produkten är nu installerad och aktiverad.

Ladda ner och installera en registrerad Norton Small Business

1. Logga in på Norton.

2. Välj Norton Small Business på sidan Prenumerationer och klicka sedan på Ladda ner.

3. Klicka på Godkänn och ladda ned i fönstret Installera på den här enheten.

4. Välj Kör eller Spara för nedladdningsfilen och följ de anvisningar som visas. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet körs, laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet kommer att visa aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Skicka e-postinbjudningar till användarna

Du bör skicka installationsanvisningar om Norton-produkten på användarnas enheter via Norton-kontot.

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Välj Norton Small Business på sidan Prenumerationer och klicka sedan på Ladda ner.

4. Klicka på Installera på en annan enhet.

5. I fönstret Installera på en annan enhet anger du e-postadresser till de användare på vars enheter du vill installera produkten och klickar på Skicka.

6. Klicka på Skicka inbjudningar.

7. Klicka på Klar.

Ladda ner och installera på användares enheter

1. Leta rätt på e-postmeddelandet från Norton-teamet och öppna det.

Om installationslänken har slutat gälla, eller om du har tappat bort eller inte fått det här meddelandet, kontaktar du produktägaren av Norton Small Business.

2. Klicka på Installera Norton.

3. Följ anvisningarna som visas i Kör eller Spara och kör nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare.

Du behöver inte logga in eller skapa något Norton-konto för att ladda ner eller installera Norton Small Business-produkten.

Norton Small Business är för närvarande endast tillgängligt i USA, Storbritannien, LAM, Australien och Kanada.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v98512220
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 03/06/2019