Uppdatera dina Norton-kontoinställningar

Om du har debiterats för en automatisk förnyelse och vill ha en återbetalning ska du kontakta Kundtjänst och support.

Om felaktigt antal prenumerationsdagar för Norton-produkten visas, eller om du tror att du gått miste om dagar från din tidigare prenumeration, läser du Åtgärda felaktigt prenumerationsdatum som visas i Norton.

Välj den information nedan som du vill uppdatera i Norton-kontot.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v54033503
Operativsystem: Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 30/06/2020