Uppdatera Norton Mobile Security till den senaste versionen

Du kan uppdatera Norton Mobile Security-appen till den senaste versionen om du har en aktiv prenumeration för att säkerställa att du har de mest aktuella säkerhetsfunktionerna på mobilen. Du måste vara online för att uppdatera Norton Mobile Security-appen till den senaste versionen.

Om du använder en kostnadsfri version av Norton Mobile Security förlorar du åtkomsten till dina nuvarande skyddsfunktioner om du inte köper en prenumeration.

Uppdatera Norton Mobile Security-appen med Norton Update Center

1. Öppna webbläsarappen och gå till: http://updatecenter.norton.com/

2. Tryck på Uppdatera allt nu. Du dirigeras om till sidan för Norton Mobile Security i Google Play Butik eller App Store.

3. Tryck på Uppdatera.

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av Norton Mobile Security.

Uppdatera Norton Mobile Security-appen manuellt på den mobila enheten

Android

1. Öppna appen Google Play Butik på mobilen.

2. Tryck på menyikonen i det övre vänstra hörnet.

3. Tryck på Mina appar och spel.

4. Bläddra och sök efter Norton Mobile Security-appen och tryck på Uppdatera vid Norton Mobile Security-appen

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av Norton Mobile Security.

iOS

1. Öppna appen App Store på mobilen.

2. Tryck på din profilikon i det övre högra hörnet.

3. Bläddra och sök efter Norton Mobile Security-appen och tryck på Uppdatera vid Norton Mobile Security-appen

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av Norton Mobile Security.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137822017
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 24/11/2020