Uppdatera Norton 360-mobilappen till den senaste versionen

Du kan uppdatera Norton 360-appen till den senaste versionen om du har en aktiv prenumeration för att säkerställa att du har de mest aktuella säkerhetsfunktionerna på mobilen. Du måste vara online för att uppdatera Norton 360-appen till den senaste versionen.

Uppdatera Norton 360-appen med Norton Update Center

1. Öppna webbläsarappen och gå till: http://updatecenter.norton.com/

2. Tryck på Uppdatera allt nu. Du dirigeras om till sidan för Norton 360-appen i Google Play Store eller App Store.

3. Tryck på Uppdatera.

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av mobilappen Norton 360.

Uppdatera Norton 360-appen manuellt på den mobila enheten

Android

1. Öppna Google Play Butik på mobilen och sök efter Norton 360-appen.

2. Tryck på Uppdatera bredvid Norton 360-appen.

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av mobilappen Norton 360.

iOS

1. Öppna appen App Store på mobilen.

2. Tryck på din profilikon i det övre högra hörnet.

3. Bläddra och sök efter Norton 360-appen och tryck på Uppdatera vid Norton 360-appen.

Du ser endast alternativet Uppdatera om det finns en ny version av mobilappen Norton 360.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137822017
Operativsystem: Android;iOS