Vanliga frågor: Uppdatera från Norton Mobile Security-appen till Norton 360-appen

Med NortonLifeLock-erbjudanden strävar vi mot att ta fram branschledande, värdefull och relevant internetsäkerhet som hjälper dig att skydda dina enheter och din personliga information. Då och då utvärderar vi våra erbjudanden och funktioner för att säkerställa värdet för våra kunder och partners.

Till följd av det har vi bestämt oss för att ersätta Norton Mobile Security-appen med den nya Norton 360-appen. För Android, från och med november 2020 får du en uppdatering av den befintliga Norton Mobile Security för Android-appen till den nya Norton 360 för Android-appen. För iOS, från och med november 2020 får du en uppdatering av den befintliga Norton Mobile Security för iOS-appen till den nya Norton 360 för iOS-appen.

Din nuvarande Norton LifeLock-prenumerationsplan förändras inte av att appen uppdateras till Norton 360. Om du använder en kostnadsfri version av Norton Mobile Security för Android eller för iOS förlorar du åtkomsten till dina nuvarande skyddsfunktioner om du inte flyttar över till en betald prenumeration.

I följande Vanliga frågor kan du få svar på några av dina funderingar kring uppdateringen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137730295
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 21/12/2020