Konfigurera VPN-inställningar i Norton 360-appen på mobil enhet

Du kan konfigurera VPN-inställningar på enheten som hjälper dig att använda en trådlös nätverksanslutning på ett säkrare sätt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 för mobiler eller Norton 360-planer som inkluderar Secure VPN. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

Norton Secure VPN/Secure VPN kan inte längre användas i Indien på grund av statliga bestämmelser som kräver loggning och lagring av användardata. Du kan dock fortfarande använda produkten/prenumerationen när du reser utanför Indien.

För att konfigurera VPN-inställningarna måste du först ställa in VPN med hjälp av Norton 360-appen. Läs Konfigurera VPN i Norton 360-appen för att hjälpa till att säkra din surfning på Wi-Fi-anslutningar på den mobila enheten för mer information

Om du vill konfigurera VPN-inställningarna väljer du något av följande

Android

Konfigurera VPN-inställningar

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på VPN.

3. På skärmen Sekretess kan du konfigurera följande inställningar:

• Aktivera eller inaktivera VPN – beroende på rekommendationen på skärmen för det trådlösa nätverket kan du dra VPN-reglaget till på eller av.

• Aktivera eller inaktivera Kill Switch – du kan aktivera alternativet för att blockera internetanslutningar när VPN kopplas bort.

• Automatiskt VPN – vi rekommenderar att du aktiverar läget Automatiskt VPN som hjälper dig att automatiskt slå på alternativet VPN för de manipulerade nätverken.

Tryck på inställningsikonen längst upp till höger för att konfigurera inställningen Automatiskt VPN.
    • Ändra plats – vi maskerar din personliga information inklusive din plats så att du kan komma åt internet och dina favoritprogram på ett säkrare sätt. Tryck på alternativet VPN-region och välj sedan den geografiska regionen från listan.

• Blockering av annonsspårning – du kan aktivera alternativet för att blockera riktade annonser. Ett litet antal webbplatser kräver dock att Blockering av annonsspårning inaktiveras för att fungera korrekt.

iOS

Konfigurera VPN-inställningar

1. Starta Norton 360-appen från startskärmen.

2. Tryck på Sekretess.

3. På skärmen VPN kan du konfigurera följande inställningar:

• Aktivera eller inaktivera VPN – beroende på rekommendationen på skärmen för det trådlösa nätverket kan du dra VPN-reglaget till på eller av.

• Ändra plats – vi maskerar din personliga information inklusive din plats så att du kan komma åt internet och dina favoritprogram på ett säkrare sätt. Tryck på alternativet VPN-region och välj sedan den geografiska regionen från listan.

• Automatisk anslutning av VPN – vi rekommenderar att du aktiverar läget Automatisk anslutning av VPN som hjälper dig att automatiskt slå på alternativet VPN för de komprometterade nätverken.

• Blockering av annonsspårning – du kan aktivera alternativet för att blockera riktade annonser. Ett litet antal webbplatser kräver dock att Blockering av annonsspårning inaktiveras för att fungera korrekt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137722603
Operativsystem: Android;iOS