Funktioner i Norton 360-appen för mobila enheter

Norton 360 hjälper till att skydda din mobila enhet mot internethot och -kontroller för att hjälpa till att skydda din integritet på nätet.

Jag har en Android-enhet

Beroende på vald prenumerationsplan som erbjuds via Norton 360-appen: nyckelfunktionerna du kan få för Android-telefoner eller surfplattor

• Apprådgivare för Google Play: Söker igenom och meddelar dig om appar innehåller risker innan du installerar dem från Google Play.

• Safe Web: Hjälper till att upptäcka och varnar dig om vilseledande webbplatser innan du besöker dem.

• Safe Search: Hjälper till att skydda enheten och dina personliga data mot skadliga webbplatser som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra hot på internet.

Norton Safe Search tillhandahåller inte ett säkerhetsomdöme för betalda sökresultat (sponsrade länkar) och filtrerar inte bort potentiellt osäkra sponsrade länkar från sökresultaten.

• Wi-Fi-säkerhet: Söker efter och identifierar komprometterade och angripna nätverk så att du kan återansluta till säkra nätverk.

• Säkerhet för digitala enheter: Varnar dig när operativsystemet är inaktuellt, så att du kan vidta åtgärder för att skydda enheten mot dess sårbarheter som angripare kan använda sig av för att komma åt din enhet och dina data.

• Återställning efter utpressningsprogram: Söker igenom appar efter utpressningsprogram som låser skärmlåset och därmed enheten tills en betalning görs och kryptografiska utpressningsprogram som krypterar värdefullt innehåll för att hålla filer som gisslan.

• Appsökning: Söker igenom och hjälper dig att ta bort befintliga appar med virus, spionprogram och andra potentiella hot på internet.

• Realtidssökning: Söker automatiskt igenom och skyddar enheten bättre mot malware och riskfyllda appar.

• SMS-säkerhet: Varnar dig när du får nätfiske-SMS som kan innehålla nätfiskeangrepp.

• VPN: Skydd för enheten mot nätbrottslingars angrepp i komprometterade nätverk och hjälper dig att surfa mer anonymt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 för mobiler eller Norton 360-planer som inkluderar Secure VPN. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

• Privacy Monitor Assistant: Tillhandahåller en agentstödd process med att välja bort att din personliga information ska finnas på datamäklarwebbplatser som har gjort din information tillgänglig offentligt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som har registrerat sig för Privacy Monitor och som har köpt funktionen Privacy Monitor Assistant. Funktionen är endast tillgänglig i USA.

• Identitet: Identitet är en funktion som övervakar din personliga information på darknet och meddelar dig om din personliga information upptäcks.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 for Mobile eller Norton 360 Deluxe som inkluderar Dark Web Monitoring1 eller Norton 360-prenumeration som inkluderar LifeLock2-skydd mot identitetsstöld. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

1Dark Web Monitoring i prenumerationerna Norton 360 för mobiler eller Norton 360 Deluxe övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange ytterligare information som ska övervakas.

2LifeLock övervakar inte alla transaktioner i alla företag.

Jag har en iOS-enhet

Beroende på vald prenumerationsplan som erbjuds via Norton 360-appen, nyckelfunktionerna du kan få för iPhone eller iPad

• Wi-Fi-säkerhet: Söker efter och identifierar komprometterade och angripna nätverk så att du kan återansluta till säkra nätverk.

• Säkerhet för digitala enheter: Varnar dig när operativsystemet är inaktuellt, så att du kan vidta åtgärder för att skydda enheten mot dess sårbarheter som angripare kan använda sig av för att komma åt din enhet och dina data.

• Internetsäkerhet: Hjälper till att upptäcka och varnar dig om vilseledande webbplatser innan du besöker dem.

• SMS-säkerhet*: Hjälper till att filtrera SMS-skräppost som kan innehålla nätfiskeangrepp.

• Säker kalender: Söker efter och identifierar riskabla inbjudningar som upptäcks i standardsystemets iOS-kalender.

• VPN: Skydd för enheten mot nätbrottslingars angrepp i komprometterade nätverk och hjälper dig att surfa mer anonymt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 för mobiler eller Norton 360-planer som inkluderar Secure VPN. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

• Privacy Monitor Assistant: Tillhandahåller en agentstödd process med att välja bort att din personliga information ska finnas på datamäklarwebbplatser som har gjort din information tillgänglig offentligt.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som har registrerat sig för Privacy Monitor och som har köpt funktionen Privacy Monitor Assistant. Funktionen är endast tillgänglig i USA.

• Identitet: Identitet är en funktion som övervakar din personliga information på darknet och meddelar dig om din personliga information upptäcks.

Funktionen är endast tillgänglig för användare som prenumererar på Norton 360 for Mobile eller Norton 360 Deluxe som inkluderar Dark Web Monitoring1 eller Norton 360-prenumeration som inkluderar LifeLock2-skydd mot identitetsstöld. Funktionen är inte tillgänglig i alla länder.

1Dark Web Monitoring i prenumerationerna Norton 360 för mobiler eller Norton 360 Deluxe övervakar som standard din e-postadress och börjar omedelbart. Logga in på kontot för att ange ytterligare information som ska övervakas.

2LifeLock övervakar inte alla transaktioner i alla företag

*iMessages stöds inte